Utställande företag 2019 2019-02-25T09:08:50+00:00

Utställande företag 2019

Allison Transmission Europe B.V

Allison Transmission är världsledande tillverkare av helautomatiska växellådor för medeltunga och tunga kommersiella fordon, samt hybriddrivna stadsbussar. Ta chansen att provköra våra Allisonutrustade fordon på banan under mässdagarna.
Monterplats:
A36 + A37

Arom Dekor AB

Monterplats:
A30

B.K:s Truck Equipment AB

Lastbilspåbyggnader & Släp för Schakt & Entreprenad. I år kommer vi bland annat visa en ny container låsning på våra kombinationssläpvagnar, KOMBI WHEELER. Samt en ny modell på våra dumperflak, ROCK WHEELER. Välkomna till vår monter ”nr: D2” som ligger intill entrén.
Monterplats:
D2

Balticum Frinab AB

Bygger och säljer kundanpassade lastväxlare och containers. Även svenskbyggda lastväxlarsläp.
Monterplats:
B6

BILLACKERINGEN I MJÖLBY AB

Monterplats:
E9

Bridgestone Sweden AB

LV Däck
Monterplats:
B10

CD Bilvårdsprodukter AB

CD Bilvårdsprodukter AB är en komplett leverantör av kemi & tillbehör för tvätt, polering & underhåll av alla typer av fordon. Vi är generalagent i Sverige för bl.a MAFRA - europas marknadsledande tillverkare av biltvättskemikalier. I vår monter kommer vi demonstrera skumutrustning och tillbehör för lastbilstvätt.
Monterplats:
B5

Cifab Trading AB

Monterplats:
A14 + A15

Continental Däck Sverige AB

Continental är tillverkare av kommersiella fordonsdäck. Vi producerar däck till en rad olika applikationer. Continentals däck står för en utmärkt kraftöverföring, en exceptionellt pålitlig väghållning i alla väder och en hög kostnadseffektivitet. Continentals däck står för en utmärkt kraftöverföring, en exceptionellt pålitlig väghållning i alla väder och en hög kostnadseffektivitet.
Monterplats:
B2

Convoy Parts AB

Tillbehör och styling till lastbilar. Vi fokuserar på unika tillb. som få eller inga andra säljer i Sverige. Generalag. för norska Hypro som desig. & lev. det senaste inom aluminiumbåg till lastbil
Monterplats:
C4 + C5

Diodhuset Sverige AB

Vi finns såklart på plats med häftiga nyheter och många bra erbjudande. Välkomna till monter E2 där Ni kan kolla in det senaste & snacka belysning med oss.
Monterplats:
E2

Däcknor AB

Monterplats:
C4 + C5

Elmia Lastbil 2020

Välkommen till Elmia Lastbil 19-22 aug 2020 – branschens egen hemmaplan. Både besökare och leverantörer längtar till Elmia Lastbil, det självklara eventet för hela åkerinäringen! Välkommen till vår monter under Trailer Trucking Festival.
Monterplats:
A21

FASSI Sverige AB

Monterplats:
D11

FL Buur Sweden AB

Lastbilsinredningar
Monterplats:
A8 + A9

Gasum AB

Monterplats:
C8

Hakarps Equipment AB

Hakarps Equipment AB är ett systerföretag till Hakarps Schakt & Transport AB som är ett åkeri inom entreprenad och anläggning. Vi importerar, exporterar, utvecklar och marknadsför släpfordon samt påbyggnationer med inriktning entreprenad och anläggning. Från vårt åkeri har vi flerårig erfarenhet för produkterna vi marknadsför.
Monterplats:
D6

HBA FORDONSTEKNIK AB

Med den professionella användaren i fokus erbjuder vi bland annat fordonsbelysning, varningsljus, back-tv system, fordonselektronik och arbetsplatsutrustning. HBA är ett familjeföretag med över 30 år i fordonsbranschen. Vår vision är att underlätta din arbetsdag genom att förenkla din hantering och montering. Kom och besök vår monter, B16, så berättar vi mer om det. Du kan även se det senaste inom belysning och Lazer Lamps spännande extraljussortiment.
Monterplats:
B16

Hiab Sverige

I år kommer vi fullastade till Trailer Trucking Festival. Vi kommer visa flera av våra produkter på plats och våra experter finns där för att träffa dig. Förutom innovationer och produkter från HIAB styckegodskranar, MULTILIFT lastväxlare, MOFFETT påhängstruckar, LOGLIFT och JONSERED skogskranar kommer vi att presentera våra lasthanteringslösningar från ZEPRO bakgavellyftar samt service, avtal och reservdelar. Vi kommer även ha fantastiska mässerbjudanden på plats. I monter A:38 kan du provköra vår demobil och antar du utmaningen kan du även tävla i SM i krankörning och vinna fina priser. Missa inte det!
Monterplats:
D3 + D4

Hinz Försäljnings AB

Kranar
Monterplats:
B12

Här Stannar Sverige

Monterplats:
B9

Industriverktyg IDG Tools AB

Välkommen att besöka vår monter med vår utställningsbuss fylld av kvalitetsverktyg. Allt från handverktyg till pneumatiska, elektriska och hydrauliska maskiner. Vårt koncept och verksamhet har funnits på marknaden i 20 år och vi fortsätter dagligen att utveckla nya produkter och lösningar.
Monterplats:
A16 + A17

Joab Försäljnings AB

Komplett leverantör av lastväxlare, liftdumpers, fastflak med kran, skiftessystem samt sopbilsaggregat. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige. Välkommen att besöka oss i monter D5. www.joab.se
Monterplats:
D5

JPGS Kaross

Monterplats:
D8

Jörgensens Industrielektronik AB

Monterplats:
A10

Kama Produkter AB

\"KAMA är en komplett leverantör av högkvalitativa fordonstillbehör. Vårt sortiment omfattar frontbågar, frontstaket, takbågar, sidorör, hjulsidor, extraljus, ledljusramper, arbetsbelysning och varningsljus. Våra produkter finns hos återförsäljare av lastbilar och lastbilsstillbehör.\"
Monterplats:
C1

Kel-Berg Trailers Sverige AB

Monterplats:
D7

Kärcher AB

Förutom högtryckstvättar tillverkar och säljer Kärcher idag ett omfattande sortiment av rengöringsutrustning, bland annat grovdammsugare, trädgårdspumpar, fönstertvättar, ångtvättar, skurmaskiner, sopmaskiner, och industridammsugare - både för konsument och för proffs. Kärcher säljer även ett stort antal gör-det-själv biltvättanläggningar samt borsttvättanläggningar för person- och lastbilar.
Monterplats:
A24

Laxo Mekan AB

Monterplats:
B7

Limetec AB

Monterplats:
K2

LMR Invest AB

Monterplats:
B15

Majlands Inredningar AB

Monterplats:
A28

Malte Månson AB

Monterplats:
A13

MAN Truck & Bus Sverige AB

Erbj. den svenska lastbilsbranschen en omfattande produkt- och tjänsteportfölj. MAN:s professionella servicepartners och medarbetare har samma mål – att göra MAN-kundens lastbilsägande problemfritt.
Monterplats:
A3

Meguiar`s

Monterplats:
E8

Mercedes-Benz Sverige AB

Lastbilar
Monterplats:
A1 + D1 + E3

Moaxtek AB

Monterplats:
C6 + C7

Modellkungen

Modeller, skala 1:50. Allt från lastbilar till grävmaskiner. Tekno, WSI, Joal, Motorart.
Monterplats:
A11

Nor Slep Sverige AB

Leverantör av högkvalitativa transportsläp. De populäraste produkterna i Sverige är våra lastväxlarsläp/kärror, dumpersläp/kärror, maskinsläp & semitipp trailers. Trio-släpet + Langendorfs produkter.
Monterplats:
B11

Nordic Truckcenter AB

Generalagent för DAF lastbilar i Sverige och har sälj- och serviceställen runt om i landet. Vi erbjuder alla typer av konfigureringar för nya och begagnade lastbilar.
Monterplats:
A33 + A34

NORDICC i Ljungby AB

Vi erbjuder tillbehör för tunga lastbilar av alla märken.
Monterplats:
A35

OF Ekeri AB

På OF Ekeri AB erbj vi brett sortim. av Lastbilssl, Bilskåp, Trailers, Dollys, Cont.-chassi & växelfl.som återf. av de 4 fabr. Ekeri, Kögel, Tyllis och Fokor täcker OF Ekeri AB beh. markn. efterfrågan
Monterplats:
B13

Opus Bilprovning AB

Opus Bilprovning finns på 92 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (grävmaskiner, lastmaskiner, grävlastare, teleskoptruckar och kranar). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.
Monterplats:
A19

Plastomer Sweden AB

Vi tillv o säljer tillb. till lastb. som personb., markn. ledare i Skandinavien på stänksk. m reklamtr till lastb. I 30 år har vi arb i branschen och lyssnat på de som bygger och kör.
Monterplats:
B8

QOTR Trading AB

Nätverk för kvinnor inom transport.
Monterplats:
A12

Rasta Sverige AB

Rastas affärsidé är att driva de bästa väganläggningarna med allt vad där tillhör – god mat, drivmedel, butik och hotellrum – för dig som reser och arbetar längs våra svenska vägar. Vårt mål är att vara bäst på orten och bästa val på de vägsträckor där vi finns.
Monterplats:
E10

RINDAB AB

Monterplats:
A6

Rybro Lastbilar AB

Vi säljer kranbilar, vi bygger kranbilar och vi servar kranbilar... Vår styrka är just kranbilar med fokus på högsta bruksvärde till bästa investering. Vi har kunder från hela landet och kom gärna till oss för att se vad vi kan göra även för er.
Monterplats:
K3

Safe Wheel AB

Brett sortiment av fälgsidor, fälginsatser och säkerhetsprodukter m.m. till både lastbil, buss & trailer.
Monterplats:
C4 + C5

Safety Seal Europé AB

Monterplats:
A7

SC Styling

SC Styling är Sveriges största inom styling & tillbehör för personbil och sedan 2015 även tillbehör och styling för lastbil. Företaget grundades 2004 och har sitt huvudkontor och lager i Uppsala.
Monterplats:
C3

SCANIA CV AB

Scania Road Show. Är den del av Scania’s Marknad avdelningen där bl.a. Scania’s Epokfordonssamlingar och Scania’s Show Trucks finns.
Monterplats:
K1

Scania Sverige AB

Kom och möt våra vinnare, få reda på mer om våra nya produkter och ta en kaffe med oss.
Monterplats:
A39

Släp & Lastbilspåbyggnader i Övertorneå AB

SLP är ledande lev släp och lastbilspåbyggn till gruv- och anläggning. Vi har stort fokus på teknikutv, viktop och kostnadseff. i nära samarb med lev. av mtrl och fordonskomp.
Monterplats:
A2

SM i Krankörning

Monterplats:
A38

Smartab Hi-tech Chemicals AB

Bilvårdsprodukter
Monterplats:
A31 + A32

Special Trailers i Sverige AB

Vi är specialister i branschen. Vi säljer och levererar specialtrailers och tunga släp från de bästa varumärkena!
Monterplats:
B1

Specialkarosser AB

Monterplats:
B3

Speed Trading Sweden AB

SpeedTrading Sweden AB är leverantör av maskiner samt förbrukningsmaterial mot verkstad, industri, entreprenad och bygg. Vi handlar med nya däckutrustningsmaskiner, monteringsmaskiner, balanseringsmaskiner och pumpburar för bil, däckverkstäder, åkerier samt entreprenadfirmor från det italienska företaget M&B Engineering. Vi är även återförsäljare för Metabo och tillhandahåller hela sortimentet.
Monterplats:
A5

Strands Fordonskomponenter AB

Strands drivkraft är att utveckla fordonsbelysning av högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning.
Monterplats:
E6

STS AB

Monterplats:
A18

Svempas AB

Monterplats:
E7

Svensk Biogas i Linköping AB

Monterplats:
A22

Swedish Trucklifter SWTL AB

Påhängstruckar
Monterplats:
A4

Swedol

Monterplats:
E4

SwimSpa AB

Monterplats:
A20

Timbtech AB

Monterplats:
A29

Trailer Magazine/Albinsson & Sjöberg

Tidningar, böcker, T-shirt, kepsar, paraplyer mm. Förmånliga erbjudande på prenumerationer och för TTT-medlemmar.
Monterplats:
E1

Transportarbetarförbundet Avd 4

Monterplats:
C2

Truck-Accessoires Terborg

Monterplats:
E5

Truck-Line / LightFix

Monterplats:
A27

Truckstar Roadcard

Monterplats:
A25 + A26

Truckstyle Sweden AB

Egentillverkade lastbilstillbehör från Nyköping. Vi väljer glasfiber till våra produkter. Främst för hållbarheten vid temperaturväxlingar. Vi har 100% passforms garanti på alla våra delar, något vi är ensamma om i hela Europa. Oftast skickar vi samma dag! Produktion, lager och kontor sitter under samma tak.
Monterplats:
D9

Trux

Marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Välkomna till vår fräscha utställningstrailer för att se och känna på vårt produktsortiment.
Monterplats:
B14

TYA

Monterplats:
C2

Utbildningshjulet AB

Vi erbj de fl utb. som har m yrkestrafik & entrepr.att göra.-YKB YrkesförarKomp.Bevis. Farligt Gods-utbildn (samtl ADR-klasser.)Vägarb kurs – Truckutb. - Komp.för hjullast, Grävmask, Teleskopl - HLR
Monterplats:
A23

Vicky Teknik AB

Vicky Teknik AB bildades 1995 och har sedan dess utvecklats till att bli ett företag som tillhandahåller marknadens bredaste sortiment av utrustning till TMA-fordon. Hos oss hittar du allt som du behöver för att bygga ett skyddsfordon, från variabla LED-skyltar som vi utvecklar och tillverkar själva till TMA-skydd. Vi erbjuder även kompletta fordon eller växelflak t ex. vårt populära hydraul flak där skylt och TMA viks över flaket.
Monterplats:
B4

Volvo Lastvagnar Sverige

Marknadsledande lastbilar, tjänster som optimerar din lönsamhet och Sveriges tätaste servicenätverk. Volvo Lastvagnar visar senaste produkter med branschledande teknik som I-Shift, VDS (Volvo Dynamic Steering), I-Save m m. Provkör också Volvo FH LNG (Flytande gas-motor) och jämför mot motsvarande diesel-motor. Våra experter finns på plats i montern och svarar på dina frågor.
Monterplats:
C9 + C10 + C11 + C12

Zetterbergs Industri AB

Att från ledande position i branschen industriellt utveckla, producera och marknadsföra högkvalitativa påbyggnader för lastbilar, med tyngdpunkt på anläggningsfordon i Norden.
Monterplats:
D10