Utställande företag 2021 2021-02-04T07:17:18+00:00

Utställande företag 2021

A/S Bevola

Monterplats:
B8

AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik

Med mångårig erfarenhet och stor kunskap utför vi påbyggnationer till lastbilar. Vårt starka medarbetarteam skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter våra kunders verksamhet, behov och önskemål. Hos oss står utvecklingen aldrig stilla. Vi drivs av innovation och utvecklar löpande egna produkter, men också av tradition där hantverket och det personliga bemötandet står i fokus.
Monterplats:
E1

Aluminiumsvets i Östergötland AB

Monterplats:
K3

Arom-dekor Kemi AB

Arom-dekor Kemi AB är en ledande totalleverantör av AdBlue® och andra fordonskemikalier till den Nordiska transportsektorn. Genom att själva kontrollera hela kedjan från produktion till förpackning och leverans kan vi i alla lägen garantera en jämn och hög kvalitet.
Monterplats:
B9

B.K:s Truck Equipment AB

Lastbilspåbyggnader & Släp för Schakt & Entreprenad. I år kommer vi bland annat visa en ny container låsning på våra kombinationssläpvagnar, KOMBI WHEELER. Samt en ny modell på våra dumperflak, ROCK WHEELER. Välkomna till vår monter.
Monterplats:
G2

Balticum Frinab AB

Bygger och säljer kundanpassade lastväxlare och containers. Även svenskbyggda lastväxlarsläp.
Monterplats:
F6

BILLACKERINGEN I MJÖLBY AB

Monterplats:
K3

Bridgestone Sweden AB

Monterplats:
G10

Clear Defend

Clear Defend säljer modellanpassad och kvalitetstestad skyddsfolie till lastbilar. Folien levereras färdigskuren i ett kit med verktyg och instruktioner för en smidig montering på hemmaplan. Efter montering skyddas den täckta lacken från stenskott, nötning, repor och UV-strålning. Folien är transparent och syns väldigt lite när den är på plats. Våra produkter finns att köpa via vår webbshop och hos återförsäljare.
Monterplats:
I8

CMT AB

VÄLKOMMEN TILL KVALITET HELA VÄGEN. I över 20 år har CMT utvecklat lastbilsflak som gör transporter mer effektiva. Vi hjälper åkerier att få ut så mycket som möjligt av varje körning. Vi är specialister på höghållfast stål och innovativa konstruktioner. Och våra kunder märker skillnaden.
Monterplats:
F3

Convoy Parts

Convoy Parts grundades 2012 i Sverige. Sedan dess har vi sålt delar och tillbehör av högsta kvalitet för lastbilar i hela Europa. Vårt fokus ligger på att erbjuda den lite mer speciella utrustningen som annars är svår att hitta.
Monterplats:
G6 + G8

Dekaltrim.nu

Monterplats:
E3

Diodhuset Sverige AB

Diodhuset Sverige AB är ett marknadsledande företag inom fordonsbelysning. Efter många år i branschen har vi stor erfarenhet och kunskap kring vilka produkter som behövs ute på vägarna och vad hög kvalitet innebär. Med vårt produktvarumärke Ledson säljer vi marknadsledande produkter av hög kvalitet med en attraktiv design till ett pris som gör att de är tillgängliga för alla.
Monterplats:
J5

Elmia

Lastbilsmässan med blicken riktad framåt. Oavsett om du bygger, köper, säljer eller kör lastbil i någon form — eller om du drömmer om en framtid bakom ratten — så är Elmia Lastbil mässan för dig. Under fyra dagar samlas en hel bransch i de tunga fordonens tecken. Här diskuteras frågorna som berör dig och här skapas möten för de verkligt tunga affärerna. Elmia Lastbil lyfter såväl dagens som framtidens frågor kring transport, distribution och logistik – med fokus på dig som besökare och med lastbilar av alla upptänkliga slag som den gemensamma nämnaren. Så ta E4:ans avfart 99, och förbered dig på en 100-procentig lastbilsupplevelse. Välkommen till Elmia Lastbil 2022!
Monterplats:
J4

Exte Fabriks AB

Att våga tänka i nya banor och se nya lösningar för våra kunder är en del av själen i ExTe. Vi levererar produkter till virkesåkare i alla länder med krav på trafiksäkerhet, bra arbetsmiljö och rationella transporter. Vår produktutveckling har skapat normer i många länder för hur trafiksäker lastförankring ska vara konstruerad. Företaget grundades redan 1898 och har marknadens i särklass bredaste sortiment av lastförankringsutrustning för lastsäkring på landsväg och järnväg. Utveckling som aldrig kompromissar med säkerhet är din bästa garanti.
Monterplats:
A2

FASSI Sverige AB

Monterplats:
C1

FL Buur Sweden AB

Lastbilsinredningar
Monterplats:
K4

Gasum

Monterplats:
G7

HAGMANS NORDIC AB

Hagmans – Bäst på ytan!
Hagmans Filltec Professional erbjuder ett av marknadens bästa sortiment av fordonsvård och spackel, särskilt utvecklat för professionellt bruk. Produkterna är lättarbetade och håller mycket hög kvalitet, perfekt för åkerier, rekonditionerings anläggningar, lackverkstäder m.m.
Starta – i alla lägen.
Starta erbjuder ett mycket brett och högkvalitativt sortiment av smörjmedel, kem och hem- och fritidsprodukter till fordon, industri och hem. Hagmans och Starta ingår Hagmans Nordic AB som är specialist på skydd och behandling av ytor och maskiner. I våra egna anläggningar i Sverige utvecklar, producerar och levererar vi högkvalitativa produkter till över 20 länder.
Monterplats:
I3

HBA FORDONSTEKNIK AB

Med den professionella användaren i fokus erbjuder vi bland annat fordonsbelysning, varningsljus, back-tv system, fordonselektronik och arbetsplatsutrustning. HBA är ett familjeföretag med över 30 år i fordonsbranschen. Vår vision är att underlätta din arbetsdag genom att förenkla din hantering och montering. Kom och besök vår monter så berättar vi mer om det. Du kan även se det senaste inom belysning och Lazer Lamps spännande extraljussortiment.
Monterplats:
B3

Hiab Sverige

Hiab är en världsledande leverantör av utrustning, intelligenta tjänster och smarta uppkopplade lösningar för vägburen lasthantering. Som branschpionjär med mer än 75 års erfarenhet vill vi vara en nära partner till våra kunder och tillsammans forma framtiden för intelligent lasthantering. Välkommen till vår monter.
Monterplats:
F1

Hinz Försäljnings AB

Kranar
Monterplats:
A5

Här Stannar Sverige

Monterplats:
I6

Industriverktyg IDG Tools AB

Välkommen att besöka vår monter med vår utställningsbuss fylld av kvalitetsverktyg. Allt från handverktyg till pneumatiska, elektriska och hydrauliska maskiner. Vårt koncept och verksamhet har funnits på marknaden i 20 år och vi fortsätter dagligen att utveckla nya produkter och lösningar.
Monterplats:
B10 + B11

Joab Försäljnings AB

Komplett leverantör av lastväxlare, liftdumpers, fastflak med kran, skiftessystem samt sopbilsaggregat. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige. Välkommen att besöka oss i vår monter. www.joab.se
Monterplats:
A1

Kama Produkter AB

\\\\\\\"KAMA är en komplett leverantör av högkvalitativa fordonstillbehör. Vårt sortiment omfattar frontbågar, frontstaket, takbågar, sidorör, hjulsidor, extraljus, ledljusramper, arbetsbelysning och varningsljus. Våra produkter finns hos återförsäljare av lastbilar och lastbilsstillbehör.\\\\\\\"
Monterplats:
A7

Kilafors Industri AB

Målmedvetet, steg för steg, har nuvarande ägare investerat och skapat en långsiktig struktur. Verksamheten har funnit sin form och återtagit sitt ursprungliga namn från -61, Kilafors Industri AB. 50 års erfarenhet av släpvagnstillverkning genomsyrar varje hörn av fabriken. Detta gör att du som åkare tryggt kan köra mil efter mil, last efter last.
Monterplats:
A4

Kollegahjälpen

Hjälp finns nära när det behövs! I trafiken kan vi inte styra allt som händer – olyckor sker utanför din kontroll. När och om det händer finns det kamratstöd att få från de som har varit med om samma sak – Kollegahjälpen. Besök oss på mässan
Monterplats:
J4b

KP Skyltfabrik

Monterplats:
I10

Krefting

Monterplats:
I13

Lastbilstillbehör i Sverige AB

Lastbilstillbehör i Sverige AB är företaget som sätter dig som kund i fokus. Vi vill att du som kund ska få den hjälp och service du behöver med att välja rätt produkter till din bil utan att det ska behöva bli orimligt dyrt. Mattkit, mittbord och långa bord för instrumentbrädor även med LED-lampor är bara några saker i vårt stora sortiment! Vi erbjuder flera hundra artiklar och utökas gradvis. Ett så stort utbud av varor gör det lättare att välja en lämplig produkt och gör att du som kund kan skapa din egna individuella och unika utrustningskonfigurationer.
Monterplats:
E4

Limetec AB

Monterplats:
F2

LP Lastbilstvätt AB

Välkommen till vår monter där vi bjuder på LP:s energidryck och berättar om varför vi är störst i Sverige på lastbilstvätt.
Monterplats:
B5

Malte Månson AB

Monterplats:
B12

MAN Truck & Bus Sverige AB

Erbj. den svenska lastbilsbranschen en omfattande produkt- och tjänsteportfölj. MAN:s professionella servicepartners och medarbetare har samma mål – att göra MAN-kundens lastbilsägande problemfritt.
Monterplats:
G9

Meguiar`s

Monterplats:
K2

Mercedes-Benz Sverige AB

Monterplats:
C7 + C8

Moaxtek AB

Monterplats:
C4

Nordic Truckcenter AB

Generalagent för DAF lastbilar i Sverige och har sälj- och serviceställen runt om i landet. Vi erbjuder alla typer av konfigureringar för nya och begagnade lastbilar.
Monterplats:
C2

NORDICC i Ljungby AB

Vi erbjuder aerodynamiska tillbehör till tunga och lätta fordon, t.ex chassikjolar, takspoilers, sidoluftriktare m.m. Förutom minskat luftmotstånd och bättre bränsleekonomi förhöjer det även fordonets utseende. Välkommen till vår monter och se hur vi kan hjälpa er!
Monterplats:
I9

OF Ekeri AB

På OF Ekeri AB erbj vi brett sortim. av Lastbilssl, Bilskåp, Trailers, Dollys, Cont.-chassi & växelfl.som återf. av de 4 fabr. Ekeri, Kögel, Tyllis och Fokor täcker OF Ekeri AB beh. markn. efterfrågan
Monterplats:
C5

OP Höglunds AB

OP höglunds är ett av Sveriges äldsta påbyggnads-företag. Det startades 1919 av Birger Höglund. Vår affärsidé är att OP höglunds skall vara en lastbilspåbyggare, som skall utveckla, marknadsföra och producera kundanpassade påbyggnader med hög kvalitet och god servicegrad för skogsindustrianknutna transporter på en nationell och internationell marknad.
Monterplats:
G3

Opus Bilprovning AB

Opus Bilprovning finns på 95 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar). Vi utför också återkommande besiktning av fordonskranar, höj- och sänkbara kranhytter, skyliftar samt bakgavellyftar. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.
Monterplats:
I5

Pgtech AB

Vi tillverkar och säljer delar och tillbehör till lastbilar. Ofta sådant som saknas på marknaden eller är svårt att hitta. Bara det som håller tillräckligt hög kvalitet får lov att lämna bygget. Det här gör vi inte för att det är kul att svetsa. Vi gör det för att samla de bästa lösningarna och grejerna på ett och samma ställe. Så att man slipper sålla bort det mediokra. Pgtech ska vara påbyggarnas, åkeriernas och lastbilsåterförsäljarnas bästa kompis. För att inte tala om chaufförernas.
Monterplats:
D6

Plastomer Sweden AB

PlastoMer Sweden AB har producerat svenska kvalitetsprodukter till bl.a. lastbil sedan 1982. Vi är marknadsledande på stänkskydd med reklamtryck. Vi kompletterar vårt stänkskyddssortiment med skärmar och tillbehör för både lastbilar och entreprenadfordon. Vår ambition inför framtiden är att fortsätta vara lyhörda och innovativa och tillsammans med dig som kund hitta och utveckla framgångsrika lösningar.
Monterplats:
B6

Pureest AB

Bilvårdsprodukter
Monterplats:
J1

RACKSTAD BIL & DELAR AB

Rackstad Bil & Delar är Skandinaviens största tungdemontering. med huvudinriktning på lastbilar och entreprenadmaskiner. Vi återvinner drygt 300 objekt / år
Monterplats:
B4

Rejmes Lastvagnar AB, Tage

Monterplats:
D5

RST-Steel Oy

Rostfritt stål ger säkerhet och stil. Vi tillverkar och säljer - frontskydd - bågar - fågelnät - sidorör i lackat alt. polerat rostfritt, stål med få svetsade fogar. Vi fungerar även som återförsäljare för LAZER-Lamps Ltd. RST-STEEL – LEDER UTRUSTINGEN AV RST-STEEL – LEDER UTRUSTINGEN AV FORDONSUTRUSTNING INOM VÅRT SEGMENT
Monterplats:
I1

Safe Cargo

Monterplats:
G6 + G8

Safety Seal Europé AB

Monterplats:
B1

Safewheel

Monterplats:
G6 + G8

Scandinavian Car Styling AB SCS

OUR VISION To become the most admired retailer within the carstyling & tuning industry in Europe. This will be done by offering a wonderful customer experience built on our passion and expertise for cars and accessories. OUR MISSION Give people with passion for cars and trucks the opportunity to make their dreams come true.
Monterplats:
J2

Skum Biltvätt Sverige AB

Skum Biltvätt Sverige AB har erfarenhet av att tvätta lastbilar, bussar och tunga fordon i över 15 år. I våra hallar kan du välja mellan helautomatiserade maskintvättar eller handtvätt beroende på vilket behov du har.
Monterplats:
I7

Släp & Lastbilspåbyggnader i Övertorneå AB

SLP är ledande lev släp och lastbilspåbyggn till gruv- och anläggning. Vi har stort fokus på teknikutv, viktop och kostnadseff. i nära samarb med lev. av mtrl och fordonskomp.
Monterplats:
C6

Smartab Hi-tech Chemicals AB

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier. Med vår rikstäckande organisation bestående av \\\"rullande butiker\\\" servar vi mer än 16.000 företag varje år. Huvudkontor och centrallager är beläget i Uppsala och här driver vi också den mycket uppskattade Smartabskolan som rönt stor uppmärksamhet inom fordonsnäringen i Sverige. Som kund till Smartab kan man vara säker på att alltid erbjudas de modernaste produkterna och att kemikalierna som levereras är funktionella och miljöanpassade.
Monterplats:
A8

Speed Trading Sweden AB

Välkomna till oss på Speedtrading Sweden AB
Vi är leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, pneumatisk utrustning och däckreparationsmaterial mot däck-och bilverkstäder, åkerier, entreprenad. Vi handlar med nya däckutrustningsmaskiner, monteringsmaskiner, balanseringsmaskiner samt pumpburar från Italienska M&B Engineering, SICAM, Protools, APAC
Monterplats:
I4

Strands Lighting Division

”Banbrytande funktion, prestanda och design. Strands Lighting Division erbjuder det absolut senaste inom fordonsbelysning – belysning som inte kompromissar inom något område. Vi vill ge dig en körupplevelse utöver det vanliga, för att du ska kunna arbeta med full kapacitet och precision. Tre ord ligger oss extra varmt om hjärtat. Feel the passion. Utan vår passion är vi ingenting. Vi vill att du ska få uppleva den – oavsett om du är i kontakt med vår förstklassiga kundservice, öppnar en förpackning eller monterar en ny innovativ produkt.”
Monterplats:
K1

STS AB

Vi erbjuder företag en bättre transportekonomi genom att tillhandahålla centralsmörjning och andra kostnadsreducerande tillbehör för transportfordon och entreprenadmaskiner. STS är experter inom området för service på transportfordon och entreprenad maskiner. STS erbjuder fullservice med egna servicetekniker och då STS är ett internationellt företag finns produkterna hos återförsäljare över hela Skandinavien.
Monterplats:
B7

Svenska Närko AB

Närko är en av Nordens ledande tillverkare av släpvagnar och påbyggnader. Vi finns i hela Norden och på alla europeiska vägar. Produktionen och säljkontoren finns i Norden och våra produkter används på alla europeiska vägar. Vår stolthet ligger i produkter och eftermarknad av toppkvalitet, som medför både säkerhet på vägarna och pålitliga transporter.
Monterplats:
F5

Swedish Trucklifter SWTL AB

Påhängstruckar
Monterplats:
A6

Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.
Monterplats:
G1

T&T STYLING SWEDEN AB

TT Styling Sweden AB är ett Nyköpingsbaserat företag som tillverkar tillbehör till lastbilar. Bland våra produkter finns takskyltar, varnings- och vägtransportledarskyltar, speglar, namnskyltar i plexiglas samt så kallade kebablådor som sitter längst fram på lastbilen ovanför förarhytten. Vi är specialiserade i att CNC och Laserbehandla plastdetaljer och kan därmed vara flexibla i vår produktion även utanför huvudområdet. Som exempel har vi god erfarenhet av att tillverka medicinska visir till äldreomsorgen i ett antal svenska kommuner. Företagets affärsidé är att ha en hög kvalitet till ett lågt pris. Vi är primärt ett exportföretag med större delen av försäljningen utanför Sveriges gränser.
Monterplats:
B14 + B15

TATTOOBENTZER

Monterplats:
I14

Timbtech AB

Monterplats:
B2

Toft A/S

Monterplats:
I12

Trailer Magazine/Albinsson & Sjöberg

Monterplats:
J3

Truck Shop

Monterplats:
I11

Trux

Marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Välkomna till vår fräscha utställningstrailer för att se och känna på vårt produktsortiment.
Monterplats:
A9

Utbildningshjulet AB

Vi erbj de fl utb. som har m yrkestrafik & entrepr.att göra.-YKB YrkesförarKomp.Bevis. Farligt Gods-utbildn (samtl ADR-klasser.)Vägarb kurs – Truckutb. - Komp.för hjullast, Grävmask, Teleskopl - HLR
Monterplats:
B13

Vicky Teknik AB

Vicky Teknik AB bildades 1995 och har sedan dess utvecklats till att bli ett företag som tillhandahåller marknadens bredaste sortiment av utrustning till TMA-fordon. Hos oss hittar du allt som du behöver för att bygga ett skyddsfordon, från variabla LED-skyltar som vi utvecklar och tillverkar själva till TMA-skydd. Vi erbjuder även kompletta fordon eller växelflak t ex. vårt populära hydraul flak där skylt och TMA viks över flaket.
Monterplats:
A3

Volvo Lastvagnar Sverige

Marknadsledande lastbilar, tjänster som optimerar din lönsamhet och Sveriges tätaste servicenätverk. Volvo Lastvagnar visar senaste produkter med branschledande teknik som I-Shift, VDS (Volvo Dynamic Steering), I-Save m m. Provkör också Volvo FH LNG (Flytande gas-motor) och jämför mot motsvarande diesel-motor. Våra experter finns på plats i montern och svarar på dina frågor.
Monterplats:
D1 + D2 + D3 + D4