Utställande företag 2021 2023-02-07T10:52:52+00:00

Utställande företag 2023

A/S Bevola

Monterplats:
B8

Arom-dekor Kemi AB

Arom-dekor Kemi AB är en ledande totalleverantör av AdBlue® och andra fordonskemikalier till den Nordiska transportsektorn. Genom att själva kontrollera hela kedjan från produktion till förpackning och leverans kan vi i alla lägen garantera en jämn och hög kvalitet.
Monterplats:
B9

B.K:s Truck Equipment AB

Lastbilspåbyggnader & Släp för Schakt & Entreprenad. I år kommer vi bland annat visa en ny container låsning på våra kombinationssläpvagnar, KOMBI WHEELER. Samt en ny modell på våra dumperflak, ROCK WHEELER. Välkomna till vår monter.
Monterplats:
G1

Balticum Frinab AB

Bygger och säljer kundanpassade lastväxlare och containers. Även svenskbyggda lastväxlarsläp.
Monterplats:
F6

BILLACKERINGEN I MJÖLBY AB

Monterplats:
K3

CD Bilvårdsprodukter AB

Monterplats:
E1

CMT AB

VÄLKOMMEN TILL KVALITET HELA VÄGEN. I över 20 år har CMT utvecklat lastbilsflak som gör transporter mer effektiva. Vi hjälper åkerier att få ut så mycket som möjligt av varje körning. Vi är specialister på höghållfast stål och innovativa konstruktioner. Och våra kunder märker skillnaden.
Monterplats:
F3

Colmec AB

Colmec är den ledande distributören av lastbils- och bussdäck i Skandinavien och Polen. Vi är en pålitlig och lönsam partner med en innovativ och hållbar vision kring däck och däcktjänster, som ständigt utvecklas för att hitta nya lösningar som värnar både våra kunder och miljön.
Monterplats:
C1

Continental Däck Sverige AB

Monterplats:
E2

Dekaltrim.nu

Monterplats:
K6

Diodhuset Sverige AB

Diodhuset Sverige AB är ett marknadsledande företag inom fordonsbelysning. Efter många år i branschen har vi stor erfarenhet och kunskap kring vilka produkter som behövs ute på vägarna och vad hög kvalitet innebär. Med vårt produktvarumärke Ledson säljer vi marknadsledande produkter av hög kvalitet med en attraktiv design till ett pris som gör att de är tillgängliga för alla.
Monterplats:
J5

Elmia

Lastbilsmässan med blicken riktad framåt. Oavsett om du bygger, köper, säljer eller kör lastbil i någon form — eller om du drömmer om en framtid bakom ratten — så är Elmia Lastbil mässan för dig. Under fyra dagar samlas en hel bransch i de tunga fordonens tecken. Här diskuteras frågorna som berör dig och här skapas möten för de verkligt tunga affärerna. Elmia Lastbil lyfter såväl dagens som framtidens frågor kring transport, distribution och logistik – med fokus på dig som besökare och med lastbilar av alla upptänkliga slag som den gemensamma nämnaren. Så ta E4:ans avfart 99, och förbered dig på en 100-procentig lastbilsupplevelse. Välkommen till Elmia Lastbil 2022!
Monterplats:
J4

Exte Fabriks AB

Att våga tänka i nya banor och se nya lösningar för våra kunder är en del av själen i ExTe. Vi levererar produkter till virkesåkare i alla länder med krav på trafiksäkerhet, bra arbetsmiljö och rationella transporter. Vår produktutveckling har skapat normer i många länder för hur trafiksäker lastförankring ska vara konstruerad. Företaget grundades redan 1898 och har marknadens i särklass bredaste sortiment av lastförankringsutrustning för lastsäkring på landsväg och järnväg. Utveckling som aldrig kompromissar med säkerhet är din bästa garanti.
Monterplats:
A2

FL Buur Sweden AB

Lastbilsinredningar
Monterplats:
K4

Fundins Olja AB

Med utgångspunkt från Tranås, Jönköping, Västervik och Linköping levererar vi till Östergötland och delar av Småland. Vi är ett mindre, familjeägt företag som fokuserar på att ge kunden en personlig och bra service. Vi kör med egna bilar och våra erfarna chaufförer hittar överallt i vårt område. Det ger trygga och snabba leveranser. För oss som modernt oljebolag är det självklart att alltid ge bästa service till dig som kund.
Monterplats:
I3

Gasum

Monterplats:
G7

Global Batterier AB

Vi är en av Nordens ledande leverantörer av startbatterier, MC-batterier, traktionsbatterier och stationära batterier. Våra kunder och återförsäljare finns över hela Norden och huvudkontoret ligger i Länna industriområde, söder om Stockholm. Vi levererar batterier till allt från tillverkningsindustrier, telekomoperatörer, bildelskedjor till enskilda serviceställen och verkstäder.
Monterplats:
B10 + B11

Hiab Sverige

Hiab är en världsledande leverantör av utrustning, intelligenta tjänster och smarta uppkopplade lösningar för vägburen lasthantering. Som branschpionjär med mer än 75 års erfarenhet vill vi vara en nära partner till våra kunder och tillsammans forma framtiden för intelligent lasthantering. Välkommen till vår monter.
Monterplats:
A4

Hydroscand AB

Hydroscand - ett internationellt familjeägt företag - tillhandahåller lösningar och tjänster för slangar, rördelar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation.
Monterplats:
B14 + B15

IF TYA

Monterplats:
J4b

ILAB Container AB

Monterplats:
E3

Joab Försäljnings AB

Komplett leverantör av lastväxlare, liftdumpers, fastflak med kran, skiftessystem samt sopbilsaggregat. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige. Välkommen att besöka oss i vår monter. www.joab.se
Monterplats:
F1

JOBMAN

Monterplats:
F4

Kama Produkter AB

\\\\\\\"KAMA är en komplett leverantör av högkvalitativa fordonstillbehör. Vårt sortiment omfattar frontbågar, frontstaket, takbågar, sidorör, hjulsidor, extraljus, ledljusramper, arbetsbelysning och varningsljus. Våra produkter finns hos återförsäljare av lastbilar och lastbilsstillbehör.\\\\\\\"
Monterplats:
A7

Kel-Berg Trailers Sverige AB

Lastas er en virksomhed i transportbranchen, som forhandler lastbiler og trailere i Danmark og Skandinavien. Vi har altid over 500 køretøjer på lager – klar til hurtig levering
Monterplats:
C5

KP Skyltfabrik

Monterplats:
I10

KVD Kvarndammen AB

Monterplats:
I8

Lastbilstillbehör i Sverige AB

Lastbilstillbehör i Sverige AB är företaget som sätter dig som kund i fokus. Vi vill att du som kund ska få den hjälp och service du behöver med att välja rätt produkter till din bil utan att det ska behöva bli orimligt dyrt. Mattkit, mittbord och långa bord för instrumentbrädor även med LED-lampor är bara några saker i vårt stora sortiment! Vi erbjuder flera hundra artiklar och utökas gradvis. Ett så stort utbud av varor gör det lättare att välja en lämplig produkt och gör att du som kund kan skapa din egna individuella och unika utrustningskonfigurationer.
Monterplats:
K5

Laxo Mekan

Vi utvecklar nya idéer och byggnationer som ger våra kunder bästa möjliga konkurrensfördelar, med flexibla lösningar, hög kvalitet och fokus på en bra totalekonomi. Det är en del av vår affärsidé och vad LAXO står för. Mångsidighet, speciallösningar och produktivitetsmaximering ritas in redan på konstruktionsstadiet.
Monterplats:
G2

Lion´s Trucks AB

Lion\'s Trucks AB är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs lastbilsprogram samt MAN Transportbilar.
Monterplats:
G9

M-Styling AB

Monterplats:
J1

Malte Månson AB

Monterplats:
B12

Meca Sweden AB

MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra expresslager till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak – ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service.
Monterplats:
G4

Meguiar`s

Monterplats:
K2

Moaxtek AB

Monterplats:
C4

Niso Tech AB

Monterplats:
B1

Nordic Truckcenter AB

Generalagent för DAF lastbilar i Sverige och har sälj- och serviceställen runt om i landet. Vi erbjuder alla typer av konfigureringar för nya och begagnade lastbilar.
Monterplats:
C2

OK/Q8 AB

Monterplats:
C3

OP Höglunds AB

OP höglunds är ett av Sveriges äldsta påbyggnads-företag. Det startades 1919 av Birger Höglund. Vår affärsidé är att OP höglunds skall vara en lastbilspåbyggare, som skall utveckla, marknadsföra och producera kundanpassade påbyggnader med hög kvalitet och god servicegrad för skogsindustrianknutna transporter på en nationell och internationell marknad.
Monterplats:
G3

Palfinger AB

Kranar
Monterplats:
A5

Pgtech AB

Vi tillverkar och säljer delar och tillbehör till lastbilar. Ofta sådant som saknas på marknaden eller är svårt att hitta. Bara det som håller tillräckligt hög kvalitet får lov att lämna bygget. Det här gör vi inte för att det är kul att svetsa. Vi gör det för att samla de bästa lösningarna och grejerna på ett och samma ställe. Så att man slipper sålla bort det mediokra. Pgtech ska vara påbyggarnas, åkeriernas och lastbilsåterförsäljarnas bästa kompis. För att inte tala om chaufförernas.
Monterplats:
D6

Plastomer Sweden AB

PlastoMer Sweden AB har producerat svenska kvalitetsprodukter till bl.a. lastbil sedan 1982. Vi är marknadsledande på stänkskydd med reklamtryck. Vi kompletterar vårt stänkskyddssortiment med skärmar och tillbehör för både lastbilar och entreprenadfordon. Vår ambition inför framtiden är att fortsätta vara lyhörda och innovativa och tillsammans med dig som kund hitta och utveckla framgångsrika lösningar.
Monterplats:
B6

RACKSTAD BIL & DELAR AB

Rackstad Bil & Delar är Skandinaviens största tungdemontering. med huvudinriktning på lastbilar och entreprenadmaskiner. Vi återvinner drygt 300 objekt / år
Monterplats:
B4

Rejmes Lastvagnar AB, Tage

Monterplats:
D5

RST-Steel Oy

Rostfritt stål ger säkerhet och stil. Vi tillverkar och säljer - frontskydd - bågar - fågelnät - sidorör i lackat alt. polerat rostfritt, stål med få svetsade fogar. Vi fungerar även som återförsäljare för LAZER-Lamps Ltd. RST-STEEL – LEDER UTRUSTINGEN AV RST-STEEL – LEDER UTRUSTINGEN AV FORDONSUTRUSTNING INOM VÅRT SEGMENT
Monterplats:
I1 + I2

Sableline Sweden AB

Sableline Healthcare´s vision är att bli en ledande aktör för återhämtning & aktivitetsprodukter. Vi har över 10 års erfarenhet och arbetar ständigt med produktutveckling. Funktion och kvalité är alltid i fokus.
Monterplats:
I9

Safe Cargo

Monterplats:
E4

SCANIA SVERIGE AB

Monterplats:
H1

Släp & Lastbilspåbyggnader i Övertorneå AB

SLP är ledande lev släp och lastbilspåbyggn till gruv- och anläggning. Vi har stort fokus på teknikutv, viktop och kostnadseff. i nära samarb med lev. av mtrl och fordonskomp.
Monterplats:
C6

Smartab Hi-tech Chemicals AB

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier. Med vår rikstäckande organisation bestående av \\\"rullande butiker\\\" servar vi mer än 16.000 företag varje år. Huvudkontor och centrallager är beläget i Uppsala och här driver vi också den mycket uppskattade Smartabskolan som rönt stor uppmärksamhet inom fordonsnäringen i Sverige. Som kund till Smartab kan man vara säker på att alltid erbjudas de modernaste produkterna och att kemikalierna som levereras är funktionella och miljöanpassade.
Monterplats:
A8

Speed Trading Sweden AB

Välkomna till oss på Speedtrading Sweden AB
Vi är leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, pneumatisk utrustning och däckreparationsmaterial mot däck-och bilverkstäder, åkerier, entreprenad. Vi handlar med nya däckutrustningsmaskiner, monteringsmaskiner, balanseringsmaskiner samt pumpburar från Italienska M&B Engineering, SICAM, Protools, APAC
Monterplats:
B3

Strands Lighting Division

”Banbrytande funktion, prestanda och design. Strands Lighting Division erbjuder det absolut senaste inom fordonsbelysning – belysning som inte kompromissar inom något område. Vi vill ge dig en körupplevelse utöver det vanliga, för att du ska kunna arbeta med full kapacitet och precision. Tre ord ligger oss extra varmt om hjärtat. Feel the passion. Utan vår passion är vi ingenting. Vi vill att du ska få uppleva den – oavsett om du är i kontakt med vår förstklassiga kundservice, öppnar en förpackning eller monterar en ny innovativ produkt.”
Monterplats:
K1

Svenska Närko AB

Närko är en av Nordens ledande tillverkare av släpvagnar och påbyggnader. Vi finns i hela Norden och på alla europeiska vägar. Produktionen och säljkontoren finns i Norden och våra produkter används på alla europeiska vägar. Vår stolthet ligger i produkter och eftermarknad av toppkvalitet, som medför både säkerhet på vägarna och pålitliga transporter.
Monterplats:
F5

Swedish Trucklifter SWTL AB

Påhängstruckar
Monterplats:
A6

SWELASH i HELSINGBORG AB

Monterplats:
I15

TATTOOBENTZER

Monterplats:
I14

Timbtech AB

Monterplats:
B2

Trailer Magazine/Albinsson & Sjöberg

Monterplats:
J3

TRUCK SHOP

Monterplats:
J2

Truckstyle Sweden AB

Vi designar, utvecklar och tillverkar snygga och aerodynamiska tillbehör till lastbilar. Alla våra solskydd tillverkas i glasfiber, ett material vi anser vara absolut bäst och som ger oss högsta kvalitet. Vår produktionsteknik ger oss en färdig produkt med slät fram- och baksida utan den fula “glasfiberlooken”.
Monterplats:
G5

Trux

Marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Välkomna till vår fräscha utställningstrailer för att se och känna på vårt produktsortiment.
Monterplats:
A9

Utbildningshjulet AB

Vi erbj de fl utb. som har m yrkestrafik & entrepr.att göra.-YKB YrkesförarKomp.Bevis. Farligt Gods-utbildn (samtl ADR-klasser.)Vägarb kurs – Truckutb. - Komp.för hjullast, Grävmask, Teleskopl - HLR
Monterplats:
B13

VEHO BIL SVERIGE AB

Monterplats:
C7 + C8

Vicky Teknik AB

Vicky Teknik AB bildades 1995 och har sedan dess utvecklats till att bli ett företag som tillhandahåller marknadens bredaste sortiment av utrustning till TMA-fordon. Hos oss hittar du allt som du behöver för att bygga ett skyddsfordon, från variabla LED-skyltar som vi utvecklar och tillverkar själva till TMA-skydd. Vi erbjuder även kompletta fordon eller växelflak t ex. vårt populära hydraul flak där skylt och TMA viks över flaket.
Monterplats:
A3

Volvo Lastvagnar Sverige

Marknadsledande lastbilar, tjänster som optimerar din lönsamhet och Sveriges tätaste servicenätverk. Volvo Lastvagnar visar senaste produkter med branschledande teknik som I-Shift, VDS (Volvo Dynamic Steering), I-Save m m. Provkör också Volvo FH LNG (Flytande gas-motor) och jämför mot motsvarande diesel-motor. Våra experter finns på plats i montern och svarar på dina frågor.
Monterplats:
D1 + D2 + D3 + D4

Zetterbergs Industri AB

Utveckla, producera och marknadsföra påbyggnader för lastbilar och släpfordon med tyngdpunkt på anläggningsfordon för den nordiska marknaden. Våra påbyggnader ska vara av högsta kvalitet och ge en attraktiv totalekonomi för våra kunder.
Monterplats:
A1