Utställande företag 2017 2018-06-14T16:45:16+00:00

Utställande företag 2017

AACA Group AB

AACA är Nordens ledande leverantör av kompressorer och pumpar för lossning från mobila enheter. I vårt lager har vi tillbehör för alla tankfabrikat samt slangar och kopplingar till det mesta. Vi gör påbyggnationer på bilar både med och utan hydraulik. AACA är den auktoriserade återförsäljaren för GardnerDenver och Gondrom.
Monterplats:
A30

Allison Transmission Europe B.V

Allison Transmission är världsledande tillv. av helautomatiska vxllådor för både medeltunga o tunga kommersiella fordon, samt hybriddrivna stadsbussar. Ta chansen att provköra våra Allisonutrustade fordon på racerbanan under mässdagarna!
Monterplats:
A36 + A37

Auto Kada AB

Ett stort sortiment av reservdelar och tillbehör till VOLVO, SCANIA, MAN, Mercedes-Benz, DAF, IVECO, Renault, SISU lastbilar, bussar och trailers med BPW, SAF, ROR axlar
Monterplats:
E3 + E4

B.K:s Truck Equipment AB

Påbyggnader & Släpfordon för Åkeri & Entreprenad. Samt Hydraulik, Pneumatik & Chassi detaljer för Lastfordon.
Monterplats:
D2

Balticum Frinab AB

Bygger och säljer kundanpassade lastväxlare och containers. Även svenskbyggda lastväxlarsläp.
Monterplats:
B6

Basturökeriet i Sverige AB

Monterplats:
A29

Bridgestone Sweden AB

LV Däck
Monterplats:
B10

BS Kemi AB

Monterplats:
C1

Cargotec Sweden AB1/HIAB Sverige

Kranar
Monterplats:
D3 + D4

CD Bilvårdsprodukter AB

Monterplats:
B5

Convoy Parts AB

Tillbehör och styling till lastbilar. Vi fokuserar på unika tillb. som få eller inga andra säljer i Sverige. Generalag. för norska Hypro som desig. & lev. det senaste inom aluminiumbåg till lastbil
Monterplats:
C6

Diodhuset Sverige AB

Vi finns såklart på plats med häftiga nyheter och många bra erbjudande. Välkomna till monter E2 där Ni kan kolla in det senaste & snacka belysning med oss.
Monterplats:
E2

Däcknor AB

Monterplats:
A40

Elmia Lastbil 2018

För utställare Ställ ut Om mässan Ladda ner logotype Välkommen till Elmia Lastbil – Branschens egen hemmaplan Folkligt, festligt, fullsatt. Besökare från hela branschen talar sitt tydliga språk. Elmia Lastbil är en självklarhet för hela åkerinäringen. Ska du köpa finns branschens leverantörer på plats. Ska du sälja finns alla dina kunder här. Elmia Lastbil 2018 är helt enkelt rätt plats att vara på!
Monterplats:
A21

FASSI Sverige AB

Monterplats:
D8

FL Buur Sweden AB

Lastbilsinredningar
Monterplats:
A8 + A9

Frösshammar AB

Däck
Monterplats:
A14

Hagmans Nordic AB

Vi är en av landets ledande produktutvecklare och producenter av färger och beläggningar till golv och tak, tvåkomponents spackel, rostskydd, bilvårdsprodukter och fordonskemikalier. Vi är också störst i landet på sprayfärg.
Monterplats:
C14

Hinz Försäljnings AB

Kranar
Monterplats:
B12

Här Stannar Sverige

Monterplats:
B9

Impab AB

Impab AB bildades 2006 och har sitt säte i Uddevalla. Impab AB:s affärsidé är att genom direktimport från leverantörer i Asien, i första hand från Kina och Taiwan och från leverantörer i Europa, kan vi erbjuda produkter med riktigt bra kvalite till konkurrenskraftiga priser.
Monterplats:
C13

Industriverktyg IDG Tools AB

Välkommen att besöka vår monter med vår utställningsbuss fylld av kvalitetsverktyg. Allt från handverktyg till pneumatiska, elektriska och hydrauliska maskiner. Vårt koncept och verksamhet har funnits på marknaden i 20 år och vi fortsätter dagligen att utveckla nya produkter och lösningar.
Monterplats:
A17 + A18

Joab Försäljnings AB

Komplett leverantör av liftdumpers, lastväxlare, skiftessystem samt sopbilsaggregat. www.joab.se
Monterplats:
D5 + D10

Kärcher AB

Förutom högtryckstvättar tillverkar och säljer Kärcher idag ett omfattande sortiment av rengöringsutrustning, bland annat grovdammsugare, trädgårdspumpar, fönstertvättar, ångtvättar, skurmaskiner, sopmaskiner, och industridammsugare - både för konsument och för proffs. Kärcher säljer även ett stort antal gör-det-själv biltvättanläggningar samt borsttvättanläggningar för person- och lastbilar.
Monterplats:
A24

Lastas Trucks Danmark A/S

Vi är ett företag inom transportbranschen, som förhandlar lastbilar och släpvagnar i Danmark och Skandinavien .
Monterplats:
K2

Laxo Mekan AB

Monterplats:
B7

MAN Truck & Bus Sverige AB

Erbj. den svenska lastbilsbranschen en omfattande produkt- och tjänsteportfölj. MAN:s professionella servicepartners och medarbetare har samma mål – att göra MAN-kundens lastbilsägande problemfritt.
Monterplats:
A3

Mercedes-Benz Sverige AB

Lastbilar
Monterplats:
A1 + D1

Modellkungen

Modeller, skala 1:50. Allt från lastbilar till grävmaskiner. Tekno, WSI, Joal, Motorart.
Monterplats:
A11

Motorex Nordic AB

MOTOREX är Schweiz största oberoende företag för förädl. av olja. m tribologispec. ingenjörer och kemister forskar, utv.och prod. MOTOREX oavbr. innovativa smörjmedel och kemtekniska produkter.
Monterplats:
A15 + A16

Nor Slep Sverige AB

Leverantör av högkvalitativa transportsläp. De populäraste produkterna i Sverige är våra lastväxlarsläp/kärror, dumpersläp/kärror, maskinsläp & semitipp trailers. Trio-släpet + Langendorfs produkter.
Monterplats:
B3

Nordic Truckcenter AB

Generalagent för DAF lastbilar i Sverige och har sälj- och serviceställen runt om i landet. Vi erbjuder alla typer av konfigureringar för nya och begagnade lastbilar.
Monterplats:
A33 + A34

NORDICC i Ljungby AB

Vi erbjuder tillbehör för tunga lastbilar av alla märken.
Monterplats:
A35

OF Ekeri AB

På OF Ekeri AB erbj vi brett sortim. av Lastbilssl, Bilskåp, Trailers, Dollys, Cont.-chassi & växelfl.som återf. av de 4 fabr. Ekeri, Kögel, Tyllis och Fokor täcker OF Ekeri AB beh. markn. efterfrågan
Monterplats:
B13

Olofsson i Syd AB

Vi är leverantörer av trailers / släpar till tunga lastbilar samt traktorer och andra dragfordon.
Monterplats:
B2

Onnin Auto Oy

Onnin Auto Oy är ett import- och försäljningsföretag som säljer reservdelar för tunga fordon.
Monterplats:
D9

P & T Verktyg AB

Monterplats:
A10

Personverktyg AB

Rätt kvalitet till rätt pris! Att med egen import och rätt samarbetspartners förse entreprenad, åkeri, skog/lantbruk, verkstäder samt återförsäljare i Sverige med verktyg och förnödenheter.
Monterplats:
A28

Plastomer Sweden AB

Vi tillv o säljer tillb. till lastb. som personb., markn. ledare i Skandinavien på stänksk. m reklamtr till lastb. I 30 år har vi arb i branschen och lyssnat på de som bygger och kör.
Monterplats:
B8

QOTR Trading AB

Nätverk för kvinnor inom transport.
Monterplats:
A13

Rexus Utbildningar AB

Godkänd av Transportstyrelsen att genomföra YKB-utbildn för både lastbils- och bussförare, ADR- utbildn, Trafikverkets kravkurser, truck- och hjullastare, kran samt mobila arbetsplattformar.
Monterplats:
A12

Rybro Lastbilar AB

Vi säljer kranbilar, vi bygger kranbilar och vi servar kranbilar... Vår styrka är just kranbilar med fokus på högsta bruksvärde till bästa investering. Vi har kunder från hela landet och kom gärna till oss för att se vad vi kan göra även för er.
Monterplats:
K3

Safe Wheel AB

Brett sortiment av fälgsidor, fälginsatser och säkerhetsprodukter m.m. till både lastbil, buss & trailer.
Monterplats:
C7

Safety Seal Europé AB

Monterplats:
A7

SC Styling

SC Styling är Sveriges största inom styling & tillbehör för personbil och sedan 2015 även tillbehör och styling för lastbil. Företaget grundades 2004 och har sitt huvudkontor och lager i Uppsala.
Monterplats:
B11

SCANIA CV AB

Scania Road Show. Är den del av Scania’s Marknad avdelningen där bl.a. Scania’s Epokfordonssamlingar och Scania’s Show Trucks finns.
Monterplats:
K1

Scania-Bilar Sverige AB

Scania Tål att Testas Lastbilar, Shop, Presentationer, Kaffe www.scania.se FB-Scania Sverige
Monterplats:
A39

Scanvo Lastbil AB

Monterplats:
D6

Schmitz Cargobull Sverige AB

Monterplats:
C3 + C4 + C5

Släp & Lastbilspåbyggnader i Övertorne AB

SLP är ledande lev släp och lastbilspåbyggn till gruv- och anläggnind. Vi har stort fokus på teknikutv, viktop och kostnadseff. i nära samarb med lev. av mtrl och fordonskomp.
Monterplats:
A2

SM i Krankörning

Monterplats:
A38

Smartab Hi-tech Chemicals AB

Bilvårdsprodukter
Monterplats:
A31 + A32

Special Trailers i Sverige AB

Monterplats:
B1

Svempas AB

Monterplats:
E5 + E6

Svensk Åkeritidning

En komplett tidning för dig i åkerinäringen. Välkomna och hämta ett ex. och teckna samtidigt en prenumeration till ett mycket förmånligt mässpris!
Monterplats:
A22

SVETSAB i Höganäs AB

SVETSAB är en märkesoberoende leverantör och reparatör av tunga fordon, med egen påbyggar enhet. Vi påbygger egna och kunders chassin. Vi har individuell kundanpassning och finansiering.
Monterplats:
C11 + C12

Swedish Trucklifter SWTL AB

Påhängstruckar
Monterplats:
A4

Swelash

Hos oss hittar du ett stort urval av lösningar till industri- och transportnäring såsom lastsäkring- och lyftutrustning. Vi strävar alltid att erbjuda kvalitativa produkter till ett marknadsmässigt bra pris och vi analyserar marknaden konstant för att kunna erbjuda det bästa till bästa pris!
Monterplats:
B15

Trailer Magazine/Albinsson & Sjöberg

Tidningar, böcker, T-shirt, kepsar, paraplyer mm. Förmånliga erbjudande på prenumerationer och för TTT-medlemmar.
Monterplats:
E1

Transportarb.frb Avd 4

Transportarbetareförbundet avd 4 och TYA Välkommen till TYA-trailern!
Monterplats:
C2

Truck-accessoires Terborg

Truck tillbehör Terborg är sedan 2010 en av Europas största tillbehör lastbilsaffär och butik. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för alla varumärken.
Monterplats:
D18

Truck-Line Sverige

Erbjuder ett modulärt system i rostfritt stål för montering av extraljus, arbetsbelysning, rotorljus, rotorljusskyltar, reklamskyltar, ploglampor, LED och kompressorhorn på lastbilen.
Monterplats:
B4

Truckstar Roadcard

Monterplats:
A25 + A26

Truckstyle Sweden AB

Egentillverkade lastbilstillbehör från Nyköping. Vi väljer glasfiber till våra produkter. Främst för hållbarheten vid temperaturväxlingar. Vi har 100% passforms garanti på alla våra delar, något vi är ensamma om i hela Europa. Oftast skickar vi samma dag! Produktion, lager och kontor sitter under samma tak.
Monterplats:
A6 + A5

Trux

Marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Välkomna till vår fräscha utställningstrailer för att se och känna på vårt produktsortiment.
Monterplats:
B14

Utbildningshjulet AB

Vi erbj de fl utb. som har m yrkestrafik & entrepr.att göra.-YKB YrkesförarKomp.Bevis. Farligt Gods-utbildn (samtl ADR-klasser.)Vägarb kurs – Truckutb. - Komp.för hjullast, Grävmask, Teleskopl - HLR
Monterplats:
A23

Vilrik

Ett företag som inriktar sig på att designa och ta fram stylingprodukter och tillbehör till i första hand lastbilar.
Monterplats:
A20

Volvo Truck Corporation

Lastbilar
Monterplats:
C8 + C9 + C10

Wallmek i Kungälv AB

Vi visar nya effektiva och tidsbesparande specialverktyg för bil, lastbil, buss, trailer och entreprenadmaskiner. Produkterna ligger i segmentet chassiverktyg och vätskehanteringsutrustning.
Monterplats:
B16

Zetterbergs Industri AB

Att från ledande position i branschen industriellt utveckla, producera och marknadsföra högkvalitativa påbyggnader för lastbilar, med tyngdpunkt på anläggningsfordon i Norden.
Monterplats:
D7

Älvestadtanken AB

Vi säljer Adbluetankar, utrustning för Adblue, diesel-, vatten- & spilloljetankar. Se mer info på www.alvestadtanken.se, vi har även webshop.
Monterplats:
A19