Utställande företag 2020 2020-05-12T11:17:23+00:00

Utställande företag 2020

AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik

Med mångårig erfarenhet och stor kunskap utför vi påbyggnationer till lastbilar. Vårt starka medarbetarteam skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter våra kunders verksamhet, behov och önskemål. Hos oss står utvecklingen aldrig stilla. Vi drivs av innovation och utvecklar löpande egna produkter, men också av tradition där hantverket och det personliga bemötandet står i fokus.

Arom Dekor AB

B.K:s Truck Equipment AB

Lastbilspåbyggnader & Släp för Schakt & Entreprenad. I år kommer vi bland annat visa en ny container låsning på våra kombinationssläpvagnar, KOMBI WHEELER. Samt en ny modell på våra dumperflak, ROCK WHEELER. Välkomna till vår monter ”nr: D2” som ligger intill entrén.

Balticum Frinab AB

Bygger och säljer kundanpassade lastväxlare och containers. Även svenskbyggda lastväxlarsläp.

BILLACKERINGEN I MJÖLBY AB

Bridgestone Sweden AB

Diodhuset Sverige AB

Vi finns såklart på plats med häftiga nyheter och många bra erbjudande. Välkomna till monter E2 där Ni kan kolla in det senaste & snacka belysning med oss.

Exte Fabriks AB

Att våga tänka i nya banor och se nya lösningar för våra kunder är en del av själen i ExTe. Vi levererar produkter till virkesåkare i alla länder med krav på trafiksäkerhet, bra arbetsmiljö och rationella transporter. Vår produktutveckling har skapat normer i många länder för hur trafiksäker lastförankring ska vara konstruerad. Företaget grundades redan 1898 och har marknadens i särklass bredaste sortiment av lastförankringsutrustning för lastsäkring på landsväg och järnväg. Utveckling som aldrig kompromissar med säkerhet är din bästa garanti.

FASSI Sverige AB

FL Buur Sweden AB

Lastbilsinredningar

HBA FORDONSTEKNIK AB

Med den professionella användaren i fokus erbjuder vi bland annat fordonsbelysning, varningsljus, back-tv system, fordonselektronik och arbetsplatsutrustning. HBA är ett familjeföretag med över 30 år i fordonsbranschen. Vår vision är att underlätta din arbetsdag genom att förenkla din hantering och montering. Kom och besök vår monter, B16, så berättar vi mer om det. Du kan även se det senaste inom belysning och Lazer Lamps spännande extraljussortiment.

Hiab Sverige

I år kommer vi fullastade till Trailer Trucking Festival. Vi kommer visa flera av våra produkter på plats och våra experter finns där för att träffa dig. Förutom innovationer och produkter från HIAB styckegodskranar, MULTILIFT lastväxlare, MOFFETT påhängstruckar, LOGLIFT och JONSERED skogskranar kommer vi att presentera våra lasthanteringslösningar från ZEPRO bakgavellyftar samt service, avtal och reservdelar. Vi kommer även ha fantastiska mässerbjudanden på plats. I monter A:38 kan du provköra vår demobil och antar du utmaningen kan du även tävla i SM i krankörning och vinna fina priser. Missa inte det!

Hinz Försäljnings AB

Kranar

Hogstad Svets

Hogstad Svets bygger din släpvagn efter ditt behov! Beläget på Östgötaslätten, utmed E4:an, ligger Hogstad Svets AB, med verkstadslokaler anpassade för tillverkning av tyngre släpfordon. Samarbete med kunden är en viktig idé. Här kan kunden själv vara delaktig i processen och vara med och se när släpvagnen växer fram.

Här Stannar Sverige

Industriverktyg IDG Tools AB

Välkommen att besöka vår monter med vår utställningsbuss fylld av kvalitetsverktyg. Allt från handverktyg till pneumatiska, elektriska och hydrauliska maskiner. Vårt koncept och verksamhet har funnits på marknaden i 20 år och vi fortsätter dagligen att utveckla nya produkter och lösningar.

Joab Försäljnings AB

Komplett leverantör av lastväxlare, liftdumpers, fastflak med kran, skiftessystem samt sopbilsaggregat. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige. Välkommen att besöka oss i monter D5. www.joab.se

Kama Produkter AB

\\\"KAMA är en komplett leverantör av högkvalitativa fordonstillbehör. Vårt sortiment omfattar frontbågar, frontstaket, takbågar, sidorör, hjulsidor, extraljus, ledljusramper, arbetsbelysning och varningsljus. Våra produkter finns hos återförsäljare av lastbilar och lastbilsstillbehör.\\\"

Kel-Berg Trailers Sverige AB

Kilafors Industri AB

Målmedvetet, steg för steg, har nuvarande ägare investerat och skapat en långsiktig struktur. Verksamheten har funnit sin form och återtagit sitt ursprungliga namn från -61, Kilafors Industri AB. 50 års erfarenhet av släpvagnstillverkning genomsyrar varje hörn av fabriken. Detta gör att du som åkare tryggt kan köra mil efter mil, last efter last.

Laxo Mekan AB

Limetec AB

Malte Månson AB

MAN Truck & Bus Sverige AB

Erbj. den svenska lastbilsbranschen en omfattande produkt- och tjänsteportfölj. MAN:s professionella servicepartners och medarbetare har samma mål – att göra MAN-kundens lastbilsägande problemfritt.

Moaxtek AB

Nordic Truckcenter AB

Generalagent för DAF lastbilar i Sverige och har sälj- och serviceställen runt om i landet. Vi erbjuder alla typer av konfigureringar för nya och begagnade lastbilar.

NORDICC i Ljungby AB

Vi erbjuder tillbehör för tunga lastbilar av alla märken.

OF Ekeri AB

På OF Ekeri AB erbj vi brett sortim. av Lastbilssl, Bilskåp, Trailers, Dollys, Cont.-chassi & växelfl.som återf. av de 4 fabr. Ekeri, Kögel, Tyllis och Fokor täcker OF Ekeri AB beh. markn. efterfrågan

OP Höglunds AB

OP höglunds är ett av Sveriges äldsta påbyggnads-företag. Det startades 1919 av Birger Höglund. Vår affärsidé är att OP höglunds skall vara en lastbilspåbyggare, som skall utveckla, marknadsföra och producera kundanpassade påbyggnader med hög kvalitet och god servicegrad för skogsindustrianknutna transporter på en nationell och internationell marknad.

Opus Bilprovning AB

Opus Bilprovning finns på 93 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (grävmaskiner, lastmaskiner, grävlastare, teleskoptruckar och kranar). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.

P-LIGHT – InnoNet AB

P-LIGHT är ett Batteri- och Kraftpaket som driver släp och trailers elektriska och hydrauliska funktioner med unik återladdning från fordonets belysningskrets. Med laddning från 5A till 45A och batterier från 17Ah till 200Ah kan P-LIGHT driva allt från parkeringsljus, blixtljus, arbetsbelysning, värmare till bakgavelliftar, dubbelplan, axelstyrning och ramper på släp och trailer. En av de största fördelarna med P-LIGHT är att släpet kan bli oberoende av dragbilen och alla funktioner kan köras när släpet är frånkopplat.

Pgtech AB

Vi tillverkar och säljer delar och tillbehör till lastbilar. Ofta sådant som saknas på marknaden eller är svårt att hitta. Bara det som håller tillräckligt hög kvalitet får lov att lämna bygget. Det här gör vi inte för att det är kul att svetsa. Vi gör det för att samla de bästa lösningarna och grejerna på ett och samma ställe. Så att man slipper sålla bort det mediokra. Pgtech ska vara påbyggarnas, åkeriernas och lastbilsåterförsäljarnas bästa kompis. För att inte tala om chaufförernas.

Plastomer Sweden AB

PlastoMer Sweden AB har producerat svenska kvalitetsprodukter till bl.a. lastbil sedan 1982. Vi är marknadsledande på stänkskydd med reklamtryck. Vi kompletterar vårt stänkskyddssortiment med skärmar och tillbehör för både lastbilar och entreprenadfordon. Vår ambition inför framtiden är att fortsätta vara lyhörda och innovativa och tillsammans med dig som kund hitta och utveckla framgångsrika lösningar.

Pureest AB

Bilvårdsprodukter

Rejmes Lastvagnar AB, Tage

RINDAB AB

RST-Steel Oy

Rostfritt stål ger säkerhet och stil. Vi tillverkar och säljer - frontskydd - bågar - fågelnät - sidorör i lackat alt. polerat rostfritt, stål med få svetsade fogar. Vi fungerar även som återförsäljare för LAZER-Lamps Ltd. RST-STEEL – LEDER UTRUSTINGEN AV RST-STEEL – LEDER UTRUSTINGEN AV FORDONSUTRUSTNING INOM VÅRT SEGMENT

Safety Seal Europé AB

Scandinavian Car Styling AB SCS

OUR VISION To become the most admired retailer within the carstyling & tuning industry in Europe. This will be done by offering a wonderful customer experience built on our passion and expertise for cars and accessories. OUR MISSION Give people with passion for cars and trucks the opportunity to make their dreams come true.

Släp & Lastbilspåbyggnader i Övertorneå AB

SLP är ledande lev släp och lastbilspåbyggn till gruv- och anläggning. Vi har stort fokus på teknikutv, viktop och kostnadseff. i nära samarb med lev. av mtrl och fordonskomp.

SM i Krankörning

Smartab Hi-tech Chemicals AB

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier. Med vår rikstäckande organisation bestående av \"rullande butiker\" servar vi mer än 16.000 företag varje år. Huvudkontor och centrallager är beläget i Uppsala och här driver vi också den mycket uppskattade Smartabskolan som rönt stor uppmärksamhet inom fordonsnäringen i Sverige. Som kund till Smartab kan man vara säker på att alltid erbjudas de modernaste produkterna och att kemikalierna som levereras är funktionella och miljöanpassade.

Speed Trading Sweden AB

Välkomna till oss på Speedtrading Sweden AB
Vi är leverantörer av maskiner samt förbrukningsmaterial mot verkstad, industri, entreprenad och bygg. Vi handlar med nya däckutrustningsmaskiner, monteringsmaskiner, balanseringsmaskiner samt pumpburar från det Italienska företaget M&B Engineering. Vi är även återförsäljare för METABO och tillhandahåller hela sortimentet.

Strands Fordonskomponenter AB

”Banbrytande funktion, prestanda och design. Strands Lighting Division erbjuder det absolut senaste inom fordonsbelysning – belysning som inte kompromissar inom något område. Vi vill ge dig en körupplevelse utöver det vanliga, för att du ska kunna arbeta med full kapacitet och precision. Tre ord ligger oss extra varmt om hjärtat. Feel the passion. Utan vår passion är vi ingenting. Vi vill att du ska få uppleva den – oavsett om du är i kontakt med vår förstklassiga kundservice, öppnar en förpackning eller monterar en ny innovativ produkt.”

Svempas AB

Svenska Närko AB

Närko är en av Nordens ledande tillverkare av släpvagnar och påbyggnader. Vi finns i hela Norden och på alla europeiska vägar. Produktionen och säljkontoren finns i Norden och våra produkter används på alla europeiska vägar. Vår stolthet ligger i produkter och eftermarknad av toppkvalitet, som medför både säkerhet på vägarna och pålitliga transporter.

Swedish Trucklifter SWTL AB

Påhängstruckar

Timbtech AB

Trailer Magazine/Albinsson & Sjöberg

Tidningar, böcker, T-shirt, kepsar, paraplyer mm. Förmånliga erbjudande på prenumerationer och för TTT-medlemmar.

Truckstyle Sweden AB

Egentillverkade lastbilstillbehör från Nyköping. Vi väljer glasfiber till våra produkter. Främst för hållbarheten vid temperaturväxlingar. Vi har 100% passforms garanti på alla våra delar, något vi är ensamma om i hela Europa. Oftast skickar vi samma dag! Produktion, lager och kontor sitter under samma tak.

Trux

Marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Välkomna till vår fräscha utställningstrailer för att se och känna på vårt produktsortiment.

Utbildningshjulet AB

Vi erbj de fl utb. som har m yrkestrafik & entrepr.att göra.-YKB YrkesförarKomp.Bevis. Farligt Gods-utbildn (samtl ADR-klasser.)Vägarb kurs – Truckutb. - Komp.för hjullast, Grävmask, Teleskopl - HLR

Vicky Teknik AB

Vicky Teknik AB bildades 1995 och har sedan dess utvecklats till att bli ett företag som tillhandahåller marknadens bredaste sortiment av utrustning till TMA-fordon. Hos oss hittar du allt som du behöver för att bygga ett skyddsfordon, från variabla LED-skyltar som vi utvecklar och tillverkar själva till TMA-skydd. Vi erbjuder även kompletta fordon eller växelflak t ex. vårt populära hydraul flak där skylt och TMA viks över flaket.

Volvo Lastvagnar Sverige

Marknadsledande lastbilar, tjänster som optimerar din lönsamhet och Sveriges tätaste servicenätverk. Volvo Lastvagnar visar senaste produkter med branschledande teknik som I-Shift, VDS (Volvo Dynamic Steering), I-Save m m. Provkör också Volvo FH LNG (Flytande gas-motor) och jämför mot motsvarande diesel-motor. Våra experter finns på plats i montern och svarar på dina frågor.