Mini Nordic Trophy – klassisk modellbilstävling

Lika självklart som Nordic Trophy är det med modellbilstävlingen Mini Nordic Trophy på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park. Vill du vara med och ställa ut din byggnation i tävlingen, som avgörs på lördag 31 augusti, är det nu hög tid att anmäla sig.

I den prestigefyllda modellbilstävlingen tävlar man med plastbyggsatser i skala 1:24/25 och precis som i ”stora Nordic Trophy” delas bilarna in i olika klasser och bedöms av en erfaren jury.

Klasserna är: Dragbilar, Bilar med påbyggnad, Trailer/Släpkombinationer, Emek, Bästa Lack och Bästa Prestation. Publiken får också vara med och kora sina favoriter i det prestigefyllda priset ”People´s Choice”.

Ansvarig för Mini Nordic Trophy är Bengt Gustafsson.

Många byggen är minikopior av verkliga förlagor och detaljrikedomen fascinerande att se. Antalet modeller per utställare är begränsat till max fem. Utom tävlan är också modeller i andra skalor och material välkomna.

Du som är intresserad av att tävla, hör av dig så snart som möjligt till Bengt Gustafsson på e-mail: gustafssonbengt18@gmail.com eller på telefon: 070-681 18 42.

By | 2019-06-27T11:17:06+00:00 juni 27th, 2019|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för Mini Nordic Trophy – klassisk modellbilstävling

About the Author: