Förlags AB Albinsson & Sjöberg ställer in ytterligare två event på grund av covid-19.

Efter en vår som har präglats av inställda evenemang meddelar nu Albinsson & Sjöberg att ytterligare två event som skulle ha genomförts i september ställs in. Det gäller Trucking Festival som skulle arrangerats på Mantorp Park den 18-19 september samt Skog & Traktor som skulle arrangerats på Emmaboda Flygbana den 11-12 september.
Det är den pågående pandemin och restriktionerna på 50 personer vid allmänna tillställningar som gör att framtiden är alldeles för osäker för att kunna planera och genomföra dessa två evenemang. Det här har även tydliggjorts när inrikesminister Mikael Damberg uttalade sig tidigare i veckan.

  • Det är ett tufft beslut för oss. Vi såg, på båda eventen, en mycket god införsäljning och kände att vi hade branschen med oss. Men hälsan går före allt annat, säger Eva-Marie Andersson som är vd på Albinsson & Sjöberg.

Trucking Festival skulle egentligen inte ha genomförts i år, men på grund av att Elmia Lastbil flyttades fram till 2021 valde det Karlskronabaserade företaget Albinsson & Sjöberg tillsammans med Mantorp Park att ändå göra något för branschen.

  • Vi såg en bransch som fortfarande, trots pandemin, eftersökte en arena att visa upp sig på. Och då var Mantorp Park det alternativ som kändes mest relevant med tanke på att Trucking Festival genomförs där vartannat år, säger Fredrik Sjöqvist, vd Mantorp Park.

Skog & Traktor, som också ställs in, skulle ha arrangerats på Emmaboda Flygbana den 11-12 september. En branschmässa för skogsnäringen som genomförts vartannat år sedan 2012.

  • Mycket tråkigt att vi även får ställa in denna fina mässa. Med tanke på det stora intresset från både företag och utställare känns det extra tungt. Men vi kommer tillbaka. Att följa myndigheternas restriktioner och inte riskera någons hälsa är självklart, säger Daniel Lindstedt, eventansvarig Albinsson & Sjöberg.

Trots de tuffa tiderna ser Albinsson & Sjöberg ljust på framtiden.

  • Eventverksamheten är oerhört viktig för oss och vår målgrupp. Även om just detta år varit annorlunda med ett stort antal inställda event så vet vi att folk vill träffas och socialisera med likasinnade. Vi kommer tillbaka och då även med flera nyheter, säger Eva-Marie Andersson.

Frågor ställs till eventansvarig Daniel Lindstedt, 0702-77 07 79.

—————————————————————————–—————————————————————————–

Frågor och svar – Trailer Trucking Festival 2020

Kommer Trailer Trucking Festival genomföras 18 – 19 september 2020?
Nej, och exakt när Trucking Festival arrangeras nästa gång återkommer vi om i höst.

Vad händer om jag bokat plats som företagsutställare 2020?
Samtliga utställare kommer att kontaktas av arrangören Albinsson och Sjöberg.

Vad händer om jag skulle deltagit på Nordic Trophy?
Samtliga fordonsutställare kommer att kontaktas av arrangören Albinsson och Sjöberg.

Vart vänder jag mig om jag behöver ytterligare information?
Eventansvarig Daniel Lindstedt, 0702-77 07 79.

Mer information om viruset finns här.

By | 2020-06-26T10:06:34+00:00 juni 26th, 2020|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för Förlags AB Albinsson & Sjöberg ställer in ytterligare två event på grund av covid-19.

About the Author: